Ege Postası
Geri

Altın fiyatları bugün yükselişte! 

Vatandaşlar altın fiyatları hakkındaki son dakika haberlerini yakından takip ediyor! Bilindiği üzere altın, kültürel bir öge olmasının yanında gerek yatırım gerekse hediye olarak son derece önem arz etmekte.
Altın fiyatları bugün yükselişte! 
Haberler / Ekonomi
27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hafta sonunun da gelişi ile beraber özellikle düğünlere katılım gösterecek olan vatandaşlar, 'Bugün altın fiyatları ne kadar'' sorusunun yanıtını büyük bir titizlikle yapıyor. İstanbul'da yaşayan bireyler gram ve çeyrek altında Kapalıçarşı alış ve satış fiyatlarını merak ederken, son dakika detayları sizler için derledik. İşte, 27 Mayıs 2019 Pazartesi uzman yorumları ile canlı olarak 22 ayar bilezik, gram, yarım, tam, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları hakkında güncel rakamlar.

Güncel ve canlı altın fiyatlarına yönelik araştırmalar, milyonlarca vatandaşın günlük arama rutinleri arasında en çok öne çıkan konulardan bir tanesidir. Geçmişten bu yana önemli bir yatırım aracı olarak görülen bu değerli metal, aynı zamanda hediye olarak da en çok tercih edilen ögelerdendir. Bu doğrultuda da, 'Altın fiyatları şu an ne kadar'' sorusunun yanıtı merak edilenler arasında dikkat çekiyor. Güncel altın alış ve satış fiyatlarını sizler için araştırdık.

ALTIN FİYATLARI ŞU AN NE KADA? 27 MAYIS

Haberimizin içeriğinden, çeyrek ve gram altın fiyatları başta olmak üzere uzman yorumları ile 27 Mayıs 2019 Pazartesi gününe ilişkin güncel ve canlı rakamları bilgisini edinebilir, A Para sayfasından anbean takip işleminizi yapabilirsiniz.

İşte, güncel ve canlı çeyrek, yarım ve gram altın fiyatları...

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR'

Tam altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.

Tam altın bugün itibariyle 1.605,47 TL'den alınırken 1.636,90 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın, son senelerde büyük bir ilgi görerek çeyrek altına oranla oldukça tercih ediliyor.

251,77 TL'den alınan gram altın, 251,87 TL'den satılarak işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR '

Uzun yıllar boyunca büyük rağbet gören çeyrek altın, en çok tercih edilen tür olarak dikkat bilinmektedir. Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır.

Çeyrek altın 401,37 TL'den alınırken 410,48 TL'den satılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası